If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

sâmbătă, 9 februarie 2013

mâine


"Pentru mine viitorul s a redus la ziua de mâine." E drept că acest viitor este perceput atât de diferit şi greşit de cele mai multe ori. Viitorul de ani de zile,de planuri dorite şi risipte,de asta suferă cei mai mulţi.Cu cât aştepţi cu cât ai aştepta mai mult. şi mâine devine poimâine şi faci săptămână şi tu nu.nu poţi pentru că viitorul înseamnă timp, iar timpul nu mai înseamnă nimic căci nimeni nu l mai simte.
Îi auzi plini de acel ceva pe care tu eşti sigur că nu o să l dobândeşti vreodată spunându ţi "în 3 ani acolo o să fiu." sau "peste 1 lună plec." dar azi unde eşti? viitorul de azi ce ai făcut cu el? că şi prezentul e la fel,nu ţi l prezice nimeni .singura diferenţă e că timpul nu este.este acum,nu peste o zi,peste o lună ,peste n şpe ani.
Nu mai trata zielele de azi ca şi cum ar fi cele de ieri şi zilele de mâine ca şi cum ar fi cele de azi.Poţi să alergi,să ţipi,să oboseşti şi să o iei de la capăt.poţi face orice,dar timpul nu va face nimic pentru tine.nici măcar pentru el.

Un comentariu:

Adina Ioniță spunea...

Rezonez din plin cu ideile tale.
Viitorul este ca o oglinda lipsita de transparenta: oricine incearca sa se priveasca in ea nu va vedea decat niste contururi sterse ale unui chip imbatranit si coplesit de griji. Eu una, am renuntat sa ma gandesc la viitor. Oricum vine destul de repede!