If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

joi, 19 iulie 2012

moments




"Uneori mă lovesc de mine ca de o bucată de mobilă de care am uitat că e acolo. Şi ţip." sursa : http://thegirloftomorrow.deviantart.com/

7 comentarii:

Anca-Ioana Sandu spunea...

frumos ar fi să scrii şi sursa...

Nu spunea...

sursa pe care nu o stiu ?
poate ma luminezi tu :)

Anca-Ioana Sandu spunea...

E scrisă de mine...
Probabil ai luat-o de pe deviantart unde am contul TheGirlOfTomorrow.
Nu e cazul să fii aşa acidă. Nici tu nu cred că te-ai simţi prea bine dacă ţi s-ar întâmpla asta.

Anca-Ioana Sandu spunea...

http://thegirloftomorrow.deviantart.com/art/Al-saselea-simt-254531864?q=gallery%3Athegirloftomorrow%2F24676807&qo=36

Nu spunea...

Nu sunt deloc acida ,dar probabil urmeaza sa fiu pentru ca deja arunci in stanga si in dreapta (alegi tu care varianta) cu presupuneri ceea ce nu mi se pare ok.
si ca sa te luminez asa cum si tu ai facut o nu este laut de pe deviant art ci de pe tumblr de la nu stiu ce alt tumblr care sursa nu era precizata.poti sa verifici tumblur ul dar o sa ti ia ceva ore bune sa ajungi . daca te ai fi uitat putin mai atent la blogul meu ai vedea ca acolo de unde iau ceva ce nu mi apartine pun si sursa. dar nu e timp inteleg :).
si cat despre simtitul bine,sincer nu prea mai imi ocup timpul sa explic teoria chibiritului cum o fac acum cu tine pentru ca sunt oameni pe care atat ii duce capul.dar aici nu se pune problema asta.

Nu spunea...

si by the way odata ce pui ceva pe un site public ar trebui sa ti asumi si niste riscuri. ăl mai prostu scrie pe o hartie ce ai scris tu sau altii,daca se incadreaza textul respectiv sa si impresioneze iubita ca vai ce scriitor e el .. si asa mai departe. si tu sa nu aflii niciodata.
life is not fair either way. dar imi plac tentativele astea de onestitate . :)

Anca-Ioana Sandu spunea...

Am spus că eşti acidă pentru că nu îmi plăcuse cum mi te-ai adresat "poate mă luminezi tu". eu te aveam la follow şi aşa am văzut postarea. în ultima vreme am tot dat de postări de ale mele pe alte bloguri şi a devenit destul de neplăcut.
mulţumesc.

ah, şi ştiu de ce blog de tumblr vorbeşti... habar n-am al cui e.