If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

joi, 19 august 2010

.


Sa mi ierti sinceritatea. Dar stiu ca te ai jucat cu mine si inca o faci. ma minti obositor de tare incat vroiam sa te cred. Am incercat totul dar nu m ai convins nici pana acum. Si nici nu vei putea. Ma intrigi si imi dai o curiozitate de nebanuit.si stii asta si totusi ma lasi sa ma chinui singura incercand sa te descopar. Dar cine sunt eu sa fac asta ? cand nici tu nu stii cine esti. Si nu vei afla prea curand. De ce sa ti iau dreptul de a afla primul ? as avea o imensa satisfactie sa ti arunc in fata ce esti tu cu adevarat.sa ti prabusesc lumea intr o secunda asa cum mi ai facut tu de o mie de ori.dar mai marea satisfactie as avea sa te las asa. Zvarcolindu te pana la ultima suflare incercand sa gasesti o scapare in propia ti mizerie. Incercand sa te gasesti.
Dar poti fi linistit. Cea mai mare parte a vietii tale o vei trai intr o minciuna. Asa ca vei fi amortit pentru o vreme. Dar nici o minciuna nu te va salva de la ce te asteapta.

Un comentariu:

Trecatoare prin ploaie spunea...

Imi place foarte mult cum scri.Ma regasesc in multe postari de ale tale, insa eu numia pot scrie.As vrea sa-ti spun mai multe insa postarea asta ma blocheaza intr-un totul.
Bafta >:D<:X