If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

joi, 4 august 2011

back to black









Realizasem putin cam tarziu ca acest blog isi pierduse din semnificatii la un anumit moment dat. si e cert. ca eu nu stiu si nu vreau sa scriu despre oameni,despre altii pe care ii cunosc mai mult decat se poate. si de altfel nu e drept sa mi consum energia ramasa pe ceva deja stiut,intiparit si mai apoi uitat.
Nu mai caut nimic pentru ca in final nu mai am nevoie de gasirea acelui ceva ce aproape m a secat de viata . Dar n am sa intru in detalii filozofice sau de orice fel pentru ca gandurile mele necesita timp si putina ordine. asa ca am sa mi indrept privirea spre ceva mai putin solicitant.
E august. luna ce mi trezeste si adoarme ale mele simturi aproape instant. si nu ma satur de acest aer diferit .pentru ca totul capata o alta nuanta nemaivazuta de ochii mei pana acum. defapt mi a fost greu sa ma recunosc trecuta aproape dupa o vara hmm, nu stiu ce cuvant ar defini o mai bine.dar prefer sa l inec in alt oftat caci soarele mi apune sub gene si n am cum sa mi mai doresc altceva decat o pereche de ochi mai usori.
Si mi strig un bun venit la ce am fost,caci n am sa ma mai pierd asa usor.

2 comentarii:

Aryna spunea...

cuvintele de-aici miros a vara. te-as strange-n brate acum.
nu stiu de ce.

Nu spunea...

:)