If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

luni, 6 septembrie 2010

.



Shit . shit. shit. again. Calculatorul mi s a stricat de vreo 2 sapt de acum,vremea e nasoala si vestea tragica e ca incepe scoala. da e tragica pentru ca nu vreau. de parca cine ar vrea acum asa ceva?:)). cand dorm atat de bine,fara batai de cap,sau scris. mai am mai putin de 1 sapt sa ma bucur de acesteasta fericire and it sucks.really. exceptand faptul ca i don t give a fuck daca incepe scoala,in afara de cele enumerate de mai sus. nu i stres. Vara s a dus. de vreo 2 sapt chiar. hai 1. si e nasol ca tocmai ma obisnuisem cu acea caldura insuportabila si cu acel optimism exasperant.acum tre sa ma obisnuiesc cu frigul,nu ca ar fi tare greu si cu depresia. nici aici nu ma plang ca deja mi a intrat in reflex. septembrie ,septembrie i hate you. metaforic vorbind pentru ca eu nu urasc pe nimeni si nimic. but still. i hate you.
so wake me up when september ends. oh how i wish i could sleep and never wake up.oh never.. i hate it too.

6 comentarii:

Aylin spunea...

stiu cum e sa stai mult timp cu calculatorul stricat.mie una nu imi place luna septembrie in general si nici martie!din cauza ploii!las ca treci tu si peste asta>:D<

metafizicx spunea...

i'm impressed

Sandra. spunea...

-Nu- Nu-ul acesta e cel mai uzat cuvânt din vocabularul meu, răspund cu nu-ul acesta mai ales când trebuie să spun un da, şi asta pentru că sunt o egoistă şi jumătate, interminabilă în nu-ul acesta.

Mihai spunea...

hai să nu ne limităm doar la mușcatul buzelor în zilele lui septembrie.

Interzisa. spunea...

si eu urasc luna asta. Dar incerc sa gasesc si partile ei frumoase. Oare are?

cătălina c. spunea...

mă bucur că ne-am regăsit şi pe aici (adicăă ... tu pe mine) ştii ceva ? mie-mi place toamna oricum , mă cam săturasem să înghit căldură .