If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

miercuri, 30 iunie 2010

.


We waste years and at the end we beg for a moment.

Ieri, spre nefericirea mea am facut o "vizita" la spital.Presupun ca m au piscat niste tantari ori cine stie ce alte ganganii de am ajuns sa mi se infecteze mana. Anyway.Ma trezesc pe la 8 dimineata si ma duc cu speranta ca voi scapa cu cateva injectii,defapt eram absolut sigura ca asta imi va face. Eram. Ajung la urgente,intr un moment foarte agitat.Toata lumea se urla ,in special asistentii. Macar m au ajutat sa ma trezesc.Peste alte vreo 10 min aflu ca ma voi "imprieteni" cu perfuzia.Asta insemnand ca voi sta inca 2 ore in spital.Eram oarecum curioasa pentru ca nu mai avusesem contact cu perfuzia pana acuma,nici cu spitalul prea tare. Ma trimite cu perfuzia sa stau pe un pat. La primul contatc cu patul am sarit inapoi in picioare. mirosea groaznic. mai ca imi dadeau si lacrimile.spre nefericirea mea a trebuit sa suport . nu stiu cum am reusit.

Trebuia sa mi distrag gandul de la mirosul acela,asa ca m am pus pe imaginat. Avand in vedere ca aveam si perfuzia bineinteles ca nu m am gandit la lucruri frumoase. ci drame. multe multe drame.Ma gandeam cum viata noastra poate depinde de o perfuzie,de un medicament. Fiind si un tip mai incolo care se zvarcolea. Probabil ii era rau sau nu avea stare. desi prima optiune parea mai logica la felul cum facea.Asa ca m am gandit la o scena unde eu eram personajul principal,desigur. Intr un viitor mai indepartat aflasem ca peste cam 3 luni voi muri. In ultima luna ma internez in spital cu perfuzie si toate chestiile.Si ma gandeam ca daca as ajunge intr o situatie de genu si sigur o sa ajung candva in acea ultima luna sa chem toti oamenii care am avut ocazia sa i cunosc fata in fata ori pe net,ori prin parcuri ,oriunde .sa le spun ce cred despre ei si cum vad eu viata. sa ma pierd in detalii. Cu siguranta nu mi ar ajunge o luna sa spun cate as avea de spus.Si nici macar nu stiu de ce as vrea sa fac asta,inca.Plus ca majoritatea oamenilor numai sunt atat de atenti ,chiar deloc unii, la detalii.Traim intr o viteza continua ,unde nimeni nu si permite sa se opreasca un minut sa vada mai de aproape ce se intampla in jurul sau. Well eu traiesc din drame si detalii asa cum altii din oxigen,apa. Multi nu inteleg de ce. Simplu. Nu refuz fericirea. Doar ca am avut parte de mult mai multe drame decat de fericire.

Un comentariu:

Mihai spunea...

o să țin minte toată viața următoarele cuvinte:
”Well eu traiesc din drame si detalii asa cum altii din oxigen,apa. Multi nu inteleg de ce. Simplu. Nu refuz fericirea.”