If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

miercuri, 8 decembrie 2010

.



mi am consumat aproximativ 3 ore din viata mea incercand sa mi invat la romana.la teza mai exact.incercarea asta este prezenta de mai multe zile dar sunt 2 lucruri care mereu m au impedicat:lenea si faptul ca nu pot sa stau concentrata mai mult de jumatate de ora,si deviez automat la orice altceva in afara de ce ar trebui sa ma intereseze.ah si am ajuns sa vorbesc si despre scoala.something is wrong with me.sigur.nu as putea sustine vreodata ca sunt intreaga la bibilica,adica minte,desi tin sa spun ca am incercat.dar nu,nu i de mine.eu am sa raman eu,asta insemnand cu tona de defecte,si idei si si si..si probabil cu vreo calitate ratacita,daca nu pierduta definitv.
vreau o vacanta,vrea sa fiu roscata-inca vreau,vreeeeau ...multe asa in general.
"nu fi pesimsta mai laura",as fi mai putin eu daca as trece cu vederea.

note to myself: sa nu mi mai bag degetele in posta,chiar daca ar fi sa depinda viata mea, asta daca nu vreau sa ma aleg din nou cu o vanataie multicolora.s ar putea sa ma razgandesc,totusi.

3 comentarii:

29 decembrie spunea...

toti vrem atat de multe si visam la atatea...hmm si mie mi se intampla acelasi lucru cand incerc sa invat la ceva, ochii imi zboara pe tavan fereastra si se duc undeva in lumea mea .. . restul nu mai zic..:))

Daniel Alexandru spunea...

roscata... frumos !
si eu vreau ; sa traiesc din nou , sa revin la viata !

Mihai spunea...

ăsta e un fel de jurnal... jur.