If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

miercuri, 10 noiembrie 2010

ilogic.


vreau si eu doua lucruri in aceasta zi de a dreptul superba care sper sa nu se mai repete. nu.defapt vreau doar un singur lucru. 1 minut de liniste. adica 60 de secunde si nu stiu cate milisecude si ce or mai fi. caci da stau prost cu matematica daca nu ai realizat.
se pare ca tot unviersul conspira in incercarea de a da eu coltu cat mai curand in aproape 2 zile la rand. da eu nu vreau sa plec nicaieri uite asa de al naibi.
ah da. am omis un lucru marunt-ca nimic nu e dupa cum imi pofteste mie inimioara dar asta e doar teoretic.practic lucrurile stau altfel.
Este o incercare subtila de a mi descarca nervii care s au adunat intr un timp record si care observ ca tin mortis sa nu plece. le place prea mult de mine. am epuizat aproape toate optiunile pe care le aveam.nu e ca si cum as fi crezut ca daca aveam sa ma descarc aici pe acest blog ,ca sa nu i zic altfel ,aveam sa ma si calmez ceea ce nu o sa se intample,clar.

good news: i m alive, i still breath and i can do whatever i want and i still don t fucking care[about some things]. and i m still smiling in fact laughing, loving,caring. i still bite my lips, i m kinky-oh yes i really am and so on. i m still me.that girl.

Un comentariu:

Mihai spunea...

În seara asta te sun. Poate îți ofer un minut de liniște...