If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

vineri, 15 octombrie 2010

.


Valul de relaxare pe care il simt de ceva timp incepe sa ma sperie si sa ma enerveze. Acum ca stau sa ma gandesc,tot timpul mi am dorit sa fiu asa,dar fiind neobisnuita cu vre un lucru bun in viata mea bineinteles ca intrebarile[exasperant de multe] ocupa o mare parte din gandurile mele si de aici ajung la ipoteze si intr un final la fapte "reale" care s ar putea intampla.
Toate astea s au accentual alaltaieri cand dupa o zi intreaga de incercari am reusit sa mi aduc aminte ce visasem in seara respectiva[ urasc cand nu mi aduc aminte de vre un vis,de aceea mi se intampla foarte rar spre fericirea mea] insa ceea ce nu stiam, desigur, e ca avea sa mi para rau mai tarziu. Avand prostul obicei sa incep cu sfarsitul, am sa spun concluziile la care ajunsesem dupa ce mi am adus aminte ce visasem:
-ca e un semn; prin urmare avea sa se intample ceva "extraordinar",care avea sa mi schimbe viata desigur in rau [pana si in momente de aberatie maxima tot negativ gandesc]
-ca ma urmareste acea persoana. ca de ce si cum si etc..facand legatura cu alte chestii de pe vremea lu bunicu,care oricum nu aveau nici o legatura.
- si dupa ce am stabilit aceste 2 chestiuni mega importante ,de aici imaginatia mea a luat o la vale,de am ajuns sa ma gandesc la n spe mii de posibilitati daca s ar intampla ceea ce credeam eu ca avea sa se intample.
Ca sa intelegi despre ce e vorba,visasem un tip care n am mai tinut legatura de foarte mult timp in ipostaseze foarte ciudate.sau cel putin asa mi se pareau mie la momentul respectiv.
Legandu ma de vise,se spune ca daca te gandesti la o anumita persoana,lucru etc il visezi.well eu nu m am mai gandit din momentul cand s a terminat. si cred ca nici cand a inceput nu prea facea parte din gandurile mele.Acum, ori sunt nebuna [as usually] ori ceva o sa se intample. Eu, sper ca nici una sa nu fie asa. desi ma bazez mai mult pe prima varianta.

2 comentarii:

Interzisa. spunea...

astept continuarea...sa vad ce se va intampla...;)

Mihai spunea...

Hey, mulțumesc. iar tu... cuvintele se combină foarte bine între ele...
am și eu o întrebare... pozele dupa margini de unde sunt luate?