If I were really really ridiculously wealthy, I wouldn’t buy a mansion, just tiny apartments in every city I love.
Mara Wilson

joi, 5 august 2010

.


ea.

ea cateodata isi dorea o schimbare. ar fi vrut sa apartina acestui trend. sa fumeze ,sa bea, party everyday and etc.dar nu putea sa suporte fumul de tigara ,bautura i se parea nefolositoare iar party urile nu aveau nimic in comun cu ea. sa bea o cafea in fiecare dimineata, sau macar un ness dar i se facea rau numai de la miros.
sa nu mai aiba atat de multe regrete, dar fara ele parca nu ar putea trai. sa nu si mai complice viata intr un mod exasperant de tare insa altfel nu i gasea sensul. sa uite de ea,de ei,de voi dar avea o memorie extraordinara . sa nu mai fie sensibila la lucruri fara importanta dar pentru ea totul era important. sa i pese mai mult de cei dragi decat de cei necunoscuti, dar necunoscutul o fascina.sa viseze la lucruri posibile insa imposibilul i se parea mai usor de realizat. sa asculte mai multe melodii ,nu doar una pe repeat. dar isi iubea rutina. sa iubeasca mai putin, insa drama o iubea mai mult.
pe ea o poti gasi in locuri obisnuite. pe o banca citind. intr un tren scriind o noua poveste despre trecatori,intr un parc. in gara.

eu imi doream sa nu o fi cunoscut niciodata.

3 comentarii:

Georgiana xD spunea...

ma regasesc in ce ai scris aici ..

Jackie spunea...

ea e unica in felul ei...
tu esti speciala pentru modul in care scrii.
imi placi. :)

Nu spunea...

multumesc tare mult. but i m not special.